• facebook
  • twitter
  • link
  • youtube

Otomatis Varnishing Kacepetan otomatis sareng Mesin Almenak

Pedaran pondok:

Mesin ieu nganut alat panyabutan bubuk jinis cai, anu tiasa nyabut debu dina tinta cetak sareng ningkatkeun kualitas produksi. Kepala pangiriman minyak ngadopsi éléktronik anu hadé sareng roda karét awét, péso minyak-monétér presisi-beberesih gampang tanpa nyakitkeun tanker minyak. Péso ogé tiasa dianggo lami-lami waktos. Sumawona, langsing tina kertas tukang tiasa teras-terasan dijaga.


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina

♦ mesin ieu ngadopsi tipeu cai bubuk nyoplokkeun alat, anu tiasa nyabut debu dina tinta percetakan sareng ningkatkeun kualitas produksi. Kepala pangiriman minyak ngadopsi éléktronik anu hadé sareng roda karét awét, péso minyak-monétér presisi-beberesih gampang tanpa nyakitkeun tanker minyak. Péso ogé tiasa dianggo lami-lami waktos. Sumawona, langsing tina kertas tukang tiasa teras-terasan dijaga.
♦ Roda manaskeun ngarobih tradisi sareng nganggo las suhu luhur pikeun kentel khusus pamrosésan-cocog pikeun gas, uap, panas listrik tanpa buruk, anu tiasa ningkatkeun tingkat produk sareng efisiensi damel.
♦ Soca listrik pikeun lirén dina pelat waja anu ngantunkeun, anggo mata listrik jarak jauh khusus anu diimpor, hindarkeun panon listrik tina kakeunaan suhu tinggi, sareng ningkatkeun umur jasa.
♦ Pangiriman kertas ngadopsi tilu-sisi kertas anu cocog, tekanan angin low-noise, laju gagalna rendah, gampang ngagantian kertas, sampling gratis salami dioperasikeun, mangrupikeun produk énggal anu meunang sababaraha patén-patén anyar.

Konfigurasi

Feeder

Panganteur

Calendering System

Sistem Kalénder

Varnishing Part

Bagian Varnishing 

Electronical System

Sistem éléktronika

Spésifikasi

Modél

XJYM-1200

XJYM-1200L

Spésifikasi (W * L)

1200 * 1450 (mm)

1200 * 1650 (mm)

Laju

25-65m / mnt

25-65m / mnt

Syarat Listrik (KW)

95kw (Tipe pemanasan listrik), 38kw (tipe uap)

102kw (Tipe pemanasan listrik), 40kw (tipe uap)

Diménsi (L * W * H) mm

25000 * 2050 * 2200mm

25000 * 2050 * 2200mm

Beurat mesin

10000kg

12000kg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan