• facebook
  • twitter
  • link
  • youtube

Tentang Kami

Dongguan Sunkia Machines Co., Ltd.

Mesin kami populér sareng dinilai tinggi ku seueur palanggan domestik sareng luar negeri.

Profil Perusahaan

Sunkia Machinery mangrupikeun pabrik ngarah anu fokus kana pamekaran sareng pabrik mesin post-press high-end salami 12 taun. Kami perusahaan téknologi luhur anu ngagaduhan téknologi dipaténkeun pikeun mesin laminasi multi-fungsi. Mesin palapis kertas calakan. Mesin kami gaduh sertipikat CE. Kami ayana di Kota Dalingshan, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, anu ngagaduhan tim produksi tingkat munggaran, sistem jaminan kualitas anu sampurna, sareng tim panilitian & pamekaran téknis anu kuat. Kami perusahaan anu disertifikasi ISO. 

Kami parantos maksa dina prinsip "Kualitas, Kapercayaan, sareng Gairah"ti saprak didirikeun taun 2008. Ampir seueur inovasi utama salami 12 taun ka pengker sareng parantos janten mérek terkenal di Cina. Bisnis kami terus berkembang sareng kualitas sareng jasa kami nampi kami aprésiasi tinggi ti nasabah boh di pasar Cina sareng pasar internasional. Kami mangrupikeun pamimpin di lapanganna sareng didamel pikeun ngahasilkeun téknologi palapis kertas sareng alat-alat kualitas luhur pikeun seueur perusahaan grup percetakan sareng perusahaan publik.

Produk Utama

Produk utama kami nyaéta mesin laminating OPP otomatis mesin varnishing UV otomatis, mesin laminating jandela Multi-fungsional, roll-speed tinggi pikeun mesin gulung, mesin calénering kecepatan tinggi, Peralatan produksi kotak kaku sareng kado, sareng mesin pos-pencét anu sanés. Kami pangakuan sareng dipuji ku konsumén. Éta perusahaan terkemuka dina industri bungkusan. Ayeuna, perusahaan urang parantos ngajaga hubungan bisnis anu saé sareng sababaraha perusahaan percetakan domestik sareng asing anu beurat. Parusahaan urang ngudag efisiensi ku manajemen, salamet ku kualitas, sareng pamekaran ku reputasi, sareng aktip ningkatkeun kualitas sareng nilai produk, taat kana filsafat bisnis anu berorientasi sareng win-win bisnis. Sambutan wilujeng sumping pikeun ngahubungi kami sareng nganjang ka kami. Hatur nuhun.

Tujuan kami pikeun méréskeun produk bungkusan kertas sareng ngagunakeun téknik kami pikeun ngahontal tujuan panyalindungan lingkungan biodegradable / didaur sareng Héjo, anu ngagaduhan pangaruh anu jauh dina industri bungkus sareng percetakan kahareup. Tujuan kami nyaéta nyayogikeun mesin hiasan permukaan kemasan inovatif, mesin tambah nilai tinggi, inovasi kontinyu, prestasi pelanggan, prestasi diri.

Tim kami

Sértipikasi