• facebook
  • twitter
  • link
  • youtube

Taros Kami

Dongguan Sunkia Machines Co., Ltd.

Alamat

289 # Jiaoyu Road, Dalingshan Town, Dongguan City, Guangdong, China

Telepon

0086-13580857068
0769-82782808

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hal-hal HEBAT dimimitian ku omongan.

Janten hayu urang ngobrol: Ngeunaan paménta anjeun, tujuan anjeun, proyék anjeun, visi anjeun.

Kéngingkeun Input anu Berhasil, NGAGUNAKEUN KAUNTUNGAN sareng kasempetan.

Ukur masihan kami nelepon atanapi ngirim email.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami