• facebook
  • twitter
  • link
  • youtube

Mesin Kalénder Kecepatan Tinggi Otomatis

Pedaran pondok:

Eupan kertas ngadopsi épisién kertas luhur feeder-tingkat pangénggalna; vakum nyeuseup kertas-stabil, low noise; piring baki beusi tunggal baki keretas kertas-push ngahémat tanaga sareng waktos tumpukan kertas, éfisiénsi damel ningkat; angkat-jenis conveyor-pangropéa sareng beberesih rohangan lega sareng merenah.


Detil Produk

Tanda Produk

Automatic High-speed Calendering Machine2

Ciri-cirina

♦ Eupan kertas nyoko épisién kertas-feeder-tingkat tinggi pangénggalna; vakum nyeuseup kertas-stabil, low noise; piring baki beusi tunggal baki keretas kertas-push ngahémat tanaga sareng waktos tumpukan kertas, éfisiénsi damel ningkat; angkat-jenis conveyor-pangropéa sareng beberesih rohangan lega sareng merenah.
♦ Roda manaskeun ngarobih tradisi sareng nganggo las suhu luhur pikeun kentel khusus pamrosésan-cocog pikeun gas, uap, panas listrik tanpa buruk, anu tiasa ningkatkeun tingkat produk sareng efisiensi damel.
♦ Soca listrik pikeun lirén dina pelat waja anu ngantunkeun, anggo mata listrik jarak jauh khusus anu diimpor, hindarkeun panon listrik tina kakeunaan suhu tinggi, sareng ningkatkeun umur jasa.
♦ Pangiriman kertas ngadopsi tilu-sisi kertas anu cocog, tekanan angin low-noise, laju gagalna rendah, gampang ngagantian kertas, sampling gratis salami dioperasikeun, mangrupikeun produk énggal anu meunang sababaraha patén-patén anyar.

Spésifikasi

Modél

XJC-1200

XJC-1200L

Spésifikasi (W * L)

1200 * 1450 (mm)

1200 * 1650 (mm)

Laju

25-65m / mnt

25-65m / mnt

Syarat Listrik (KW)

58kw (Jinis pemanasan listrik), 15kw (Sjenis tim)

60kw (Jinis pemanasan listrik), 15kw (Jinis uap)

Motor nyetir

14kw

16kw

Diménsi mesin (L * W * H) mm

12000 * 2000 * 1700mm

12500 * 2000 * 1700mm

Beurat mesin

6500kg

7500kg


  • Saméméhna:
  • Teras: