• facebook
  • twitter
  • link
  • youtube
  • Dongguan Sunkia1
  • Dongguan Sunkia

Dongguan Sunkia Machines Co., Ltd.

Sunkia Machinery mangrupikeun pabrik ngarah anu fokus kana pamekaran sareng pabrik mesin post-press high-end salami 12 taun. Kami perusahaan téknologi luhur anu ngagaduhan téknologi dipaténkeun pikeun mesin laminasi multi-fungsi. Mesin palapis kertas calakan. Mesin kami gaduh sertipikat CE. Kami ayana di Kota Dalingshan, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, anu ngagaduhan tim produksi tingkat munggaran, sistem jaminan kualitas anu sampurna, sareng tim panilitian & pamekaran téknis anu kuat. Kami perusahaan anu disertifikasi ISO.
Kami parantos maksa dina prinsip "Kualitas, Kapercayaan, sareng Gairah" ti saprak didirikeun taun 2008.

Sunkia High-end mesin cetak pos ti Cina dugi ka sadunya